Szerviz szerelő (Magyarország)

Szerviz szerelő (Magyarország)
Jelentkezem az állásra ›

 

Munkagépek forgalmazásával foglalkozó cég megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

 

Szerviz szerelő

Elvárások:

A mobilitás és az önálló feladatmegoldás kiemelkedően fontos, így a B kategóriás jogosítvány követelmény, Autószerelői végzettség és minimum két éves tapasztalat.

Előnyt jelent:

A munkakör sikeres betöltéséhez előnyt jelenthet a hidraulika, ill. hidrosztatikus rendszerek ismerete, A szakmai angol nyelvtudás célszerű a hatékony munkavégzésnél, de nem követelmény.

Feladatok:

A munkakörrel járó feladatok között a munkagépek és berendezések szervízellátása és karbantartása, az új gépek átadásra való felkészítése, a szükséges alkatrészek és a szervizeléssel járó adminisztrációk elvégzése tartozik., , Megbízóról:, A Sunward munkagépek legjobb európai forgalmazója keres új szervizszerelő kollégákat budapesti telephelyére., Folyamatosan továbbképzett, rutinos szervizcsapat biztosítja, hogy a kötelező szervizek és a garanciális javítások szakszerű elvégzése mellett, minden helyzetbe a maximumot tudja nyújtani.

Amit kínálunk:

Hosszú távú karrierlehetőséget és a fix, egyműszakos munkakör ellátásához szükséges eszközöket (mobiltelefon, cégautó) biztosítjuk., A szaktudás és a minőségi munkavégzés versenyképes alapjövedelmet eredményez új kollégáknak is!

Jelentkezés módja:

Amennyiben a hirdetésünk kihívást és motivációt jelent az Ön számára, kérjük, küldje el fényképes szakmai önéletrajzát a "Jelentkezem az állásra" gombra kattintva!

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok