Tolmács – tréner (angol nyelvtudással) (Zalaegerszeg)

Tolmács – tréner (angol nyelvtudással) (Zalaegerszeg)
Jelentkezem az állásra ›

 

A Flex technológiai innovációt, ellátásilánc-menedzsmentet és gyártási megoldásokat kínál több mint 30 országban, különböző iparágak és végfelhasználói piacok számára.
Vállalatunk Magyarországon 7 városban – Budapesten, Gyálon, Üllőn, Nyíregyházán, Sárváron, Tabon, valamint Zalaegerszegen – közel 10 000 munkavállalót foglalkoztat.
Ha szeretne többet megtudni rólunk, látogasson el flex.com weboldalunkra!

Zalaegerszegi gyáregységünk csapatába keresünk munkatársat az alábbi munkakör betöltésére:

Tolmács – tréner
(angol nyelvtudással)

Legfontosabb feladataid a következők lesznek:

 • segíted a kommunikációt a termelési vezetők, társterületek és a dolgozók között;
 • segíted a dolgozókat egyéb munkával kapcsolatos ügyintézésekben;
 • tolmácsolás magyar nyelvről angolra, illetve fordítva;
 • munkautasításokkal kapcsolatos tevékenységek bemutatása, betanítása, ellenőrzése;
 • az adott munkafolyamatokra jellemző speciális munkavédelmi oktatás megtartása;
 • oktatási lapok, tréning-mátrixok, egyéb tréning információk rögzítése, kezelése;
 • a kollégák éves auditra történő felkészítése.

Jelentkezz hozzánk, ha:

 • van legalább középszintű iskolai végzettséged;
 • tárgyalóképes magyar és angol nyelvismerettel rendelkezel szóban és írásban egyaránt;
 • számítástechnikai ismereteid (Word, Excel, Outlook) magabiztosak;
 • vállalod a 4 műszakos munkarendet.

Előnyként értékeljük:

 • felsőfokú végzettséged;
 • tolmácsolásban és fordításban szerzett tapasztalatod;
 • termelő vállalatnál szerzett tapasztalatod.

Amiért érdemes nálunk dolgoznod:

 • alapfizetésen felüli juttatások: cafeteria, bónusz;
 • professzionális, modern munkakörnyezet;
 • szakmai fejlődési lehetőség.

Munkavégzés helye

Zalaegerszeg
 

A Flex nem fogad el kéretlen önéletrajzokat fejvadászoktól, munkaerő-közvetítő cégektől, vagy díj alapú toborzási szolgáltatásokat. A Flex az esélyegyenlőséget tiszteletben tartó munkáltató, a munkaerő-kiválasztási döntéseket képesítés, képesség, valamint szakmai tudás alapján hozza meg. A Flex nem alkalmaz hátrányos megkülönböztetést a foglalkoztatási lehetőségek és gyakorlatok során életkor, faj, vallás, bőrszín, nem, származás, családi állapot, szexuális orientáció, nemi identitás, veterán állapot, fogyatékosság, terhesség, illetve bármely más jog által védett állapot alapján. Flex a tőle elvárható mértékben lehetőséget biztosít arra, hogy a fogyatékkal élő képzett pályázók is részt vehessenek a kiválasztási folyamatban. Kérjük, hogy az [email protected] e-mail címen tudassa velünk, ha bármilyen speciális körülményre van szüksége ahhoz, hogy részt tudjon venni a kiválasztási folyamatunkban. A megadott e-mail címen csak ésszerű, Flex munkakörre vonatkozó jelentkezési kérelmek megvizsgálására kerül sor. A Flex felveszi Önnel a kapcsolatot, ha a szakmai háttere és képzettsége megfelel a megpályázott pozícióhoz szükséges elvárásoknak. Köszönjük, hogy a Flexet választotta. Az általunk kért információk: Azokat a személyes adatokat tároljuk, amelyet Ön a weboldalunkon keresztül megad, vagy más módon eljuttat hozzánk. Ez magába foglalhatja többek között az elérhetőségeit; információkat, amelyeket online kérdőíveken, visszajelzési íveken keresztül juttat el hozzánk, valamint az álláspályázatok során az önéletrajzban megadott adatokat. Az Ön által megadott adatokat annak a szervezeti egységünknek továbbítjuk, amelyik az adott munkakört meghirdette. Az adatokat üzleti célokra használjuk fel, többek között megjegyzésekre vagy kérdésekre válaszolunk; feldolgozzuk az állásajánlatainkra érkező jelentkezéseket; webes felületet biztosítunk különböző tartalmak másokkal történő megosztására; illetve amennyiben vevőnket vagy beszállítóinkat képviseli, az üzleti együttműködésre vonatkozó információk kezelésére. Adatait a Munkaerő-felvételi adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltaknak megfelelően kezeljük, melyről bővebb információt weboldalunkon (flex.com) talál a Careers menüpontban. Adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel a Flex globális adatvédelmi felelőséhez fordulhat: Email: [email protected]

 

Zalaegerszeg

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok