Tréning-koordinátor (Budapest)

Tréning-koordinátor (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

 

Tréning-koordinátor – étrend kiegészítők

A Pharma Nord egyike Európa vezető étrend-kiegészítő és gyógyszergyártó vállalatainak. Az egészséges életmód megismertetése nagyon fontos számunkra. Annak a kommunikálására törekszünk, hogy az étrend-kiegészítők használata a megelőzésben nagyon fontos, és ennek eléréséhez a minőségi és tudományosan dokumentált termékeink lehetőséget nyújtanak. Tréning-koordinátort keresünk Budapesti központtal. A jelentkezőnél elvárás, hogy érdeklődjön az egészséges életmód iránt és rendelkezzen a cég és a pozíció iránti elkötelezettséggel.

Feladat meghatározás

  • Szakmai, Egészségügyi Trénerek munkájának koordinálása
  • Tréningek tartása gyógyszertárakban és saját rendezvényeken
  • Koordinációs adminisztrációs feladatok ellátása
  • Külföldi oktatásokon való részvétel
  • Tréning-anyagok összeállítása és belső képzések megtartása

Elvárások

Végzettség Gyógyszerész vagy dietetikus, természetgyógyász, illetve felsőfokú egészségügyi végzettség elvárt. A feladat elvégzéséhez jó kommunikációs képesség és csapatjátékos mentalitás szükséges. Elvárt a tárgyalóképes angol nyelvtudás, szóban és írásban. Vezetési gyakorlat elvárt. A jelentkezőnek fejlődési lehetőséget nyújtunk mind szakmai, mind pedig személyes szinten.
A Pharma Nord kihívásokkal teli és érdekes munkát kínál fiatal, lendületes csapat tagjaként. A Pharma Nordnak komoly növekedési és fejlesztési terve van a magyar piacon, budapesti irodájában jelenleg 6 fő dolgozik. A tréneri csapat jelenleg 8 főből áll.

Jelentkezés módja

Amennyiben kérdése van a munkával kapcsolatban, kérjük hívja Porzsolt Péter country managert telefon: +36 20 5633450.

Kérjük önéletrajzát és motivációs levelét postai úton küldje el a Pharma Nord irodába.
Cím: 1139 Budapest, Váci út 95.

Határidő: 2021. Április 15.

A borítékra írja rá: Tréning-koordinátor.

A Pharma Nord Európa egyik vezető étrend-kiegészítő és gyógyszergyártó vállalata. Központi irodája Dániában található, 25 leányvállalata és 20 üzleti partnere van világszerte. A Pharma Nord termékeit forgalmazzák Európában, a Közel-Keleten és a gyorsan növekedő piacokon Ázsiában, valamint Oroszországban és az USA-ban.

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok