Üvegipari folyamatmérnök (Békés megye)

Üvegipari folyamatmérnök (Békés megye)
A hirdetés már lejárt!
Az Ön új cége

Folyamatmérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, üvegipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Békés megyében.

Üvegipari folyamatmérnök

Az Ön új pozíciója

A Folyamatmérnök pozícióban az üveg olvasztás és kezelés folyamatainak fejlesztéséért és szinten tartásáért lesz felelős. Új termékek bevezetésében fog részt venni, a technológia és folyamat hatékonyságának fejlesztése lesz a feladata. Ön végigkíséri a karbantartási folyamatokat és biztosítja, hogy a terület megfeleljen a hazai és nemzetközi sztenderdeknek.

Mire van szüksége a sikerhez

A Folyamatmérnök pozíció betöltéséhez gyártási területén szerzett minimum 2-3 éves szakmai tapasztalat mellett, stabil angol nyelvtudás valamint felsőfokú műszaki végzettség szükséges.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat az üvegipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat a régióban régóta jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Munkavégzés helye

Békés Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok