Értékesítési asszisztens – étrend kiegészítő (Budapest)

Értékesítési asszisztens – étrend kiegészítő (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

 

A Pharma Nord egyike Európa vezető étrend-kiegészítő és gyógyszergyártó vállalatainak. Az egészséges életmód megismertetése nagyon fontos számunkra. Annak a kommunikálására törekszünk, hogy az étrend-kiegészítők használata a megelőzésben nagyon fontos, és ennek eléréséhez a minőségi és tudományosan dokumentált termékeink lehetőséget nyújtanak. Értékesítési asszisztenst keresünk Budapesti központtal. A jelentkezőnél elvárás, hogy érdeklődjön az egészséges életmód iránt és rendelkezzen a cég és a pozíció iránti elkötelezettséggel.

Értékesítési asszisztens – étrend kiegészítő

Feladat meghatározás

  • Értékesítési asszisztens tevékenység
  • Gyógyszertár-látogatókkal való kapcsolattartás
  • Trénerekkel való kapcsolattartás
  • Nagykereskedőkkel való kapcsolattartás
  • Adminisztrációs feladatok ellátása
  • A cég dániai központjával való kapcsolattartás

Végzettség

Felsőfokú végzettség elvárt. A feladat elvégzéséhez jó kommunikációs képesség és csapatjátékos mentalitás szükséges. Elvárt a tárgyalóképes angol nyelvtudás, szóban és írásban. Táblázatkezelő program alapos ismerete előny. B- kategóriás jogosítvány és vezetési gyakorlat szükséges. A jelentkezőnek fejlődési lehetőséget nyújtunk mind szakmai, mind pedig személyes szinten.

A Pharma Nord kihívásokkal teli és érdekes munkát kínál fiatal, lendületes csapat tagjaként. A Pharma Nordnak komoly növekedési és fejlesztési terve van a magyar piacon, budapesti irodájában jelenleg 6 fő dolgozik.

Jelentkezés

Amennyiben kérdése van a munkával kapcsolatban, kérjük hívja Porzsolt Péter country managert telefon: +36 20 5633450. Kérjük önéletrajzát és motivációs levelét postai úton küldje el a Pharma Nord irodába.

Cím: 1139 Budapest, Váci út 95.

Határidő 2021. Április 16.

A borítékra írja rá: Értékesítési asszisztens

A Pharma Nord Európa egyik vezető étrend-kiegészítő és gyógyszergyártó vállalata. Központi irodája Dániában található, 25 leányvállalata és 20 üzleti partnere van világszerte. A Pharma Nord termékeit forgalmazzák Európában, a Közel-Keleten és a gyorsan növekedő piacokon Ázsiában, valamint Oroszországban és az USA-ban.

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok