Értékesítő (Budapest)

Határozott, releváns tapasztalattal rendelkező, agilis értékesítőt keresünk csapatunkba.

Értékesítő (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

Határozott, releváns tapasztalattal rendelkező, agilis értékesítőt keresünk csapatunkba.

Értékesítő

Mit keresünk:

Csapatunkba értékesítői munkakörbe szeretettel várunk, ha határozott vagy, szereted a kihívásokat és a felmerülő problémák kapcsán mindig a megoldási javaslatok járnak a fejedben.

Mit szeretünk:

  • Bírjuk a jó humort és előny a jó kommunikációs képesség is, minket azonban akkor veszel le a lábunkról, ha tapasztalatodnak köszönhetően partnereink is elégedettek a munkáddal. Már alig várjuk a találkozást, hogy megmutathasd mire vagy képes egy jó minőségű és rendkívül széles termékpalettával rendelkező cég 25 éves tapasztalatának hátszelével.

Mi az, ami számít:

  • Fontos számunkra az őszinteség, a nyitottság és hogy a lehetséges vevőinkkel is hamar megtaláld a hangot, akár angol nyelven is.

Mi lesz a feladatod:

  • Az új csapattársunk feladata az épülő és nyitás előtt álló szállodák és vendéglátó egységek felkutatása, megkeresések lebonyolítása, ajánlattétel és aktív értékesítői munka mellett a meglévő ügyfélkör rendszeres látogatása és kiszolgálása.

Mit kínálunk ezért:

  • És hogy ne csak arról essen szó, hogy mi mit szeretnénk, az alábbi előnyöket kínáljuk. A versenyképes fizetés mellett egy olyan csapat részese lehetsz, ahol a vevő kiszolgálása az első. A rugalmas hozzáállás alap, a jó hangulaton pedig mindig dolgozunk.

Jelentkezés módja

Önéletrajzodat az oldalon való jelentkezéskor várjuk. Egy esetleges ajánlólevelet is nagyon szívesen olvasunk.

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok