Értékesítő (Budapest)

Határozott, releváns tapasztalattal rendelkező, agilis értékesítőt keresünk bővülő csapatunkba.

Értékesítő (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›

Bárkivel könnyen szóba elegyedsz? Jó kiállásoddal hamar a vevők bizalmába férkőzöl? Kalandként tekintesz az értékesítésre? Munkádra igényes, precíz, megbízható embernek tartod magad? Ha igennel válaszolsz a fenti kérdésekre, nagyon szívesen megismernénk. Vendégünk vagy egy frissen őrölt kávéra az irodánkban!

 

Mit keresünk:

Csapatunkba értékesítői munkakörbe szeretettel várunk, ha határozott vagy, szereted a kihívásokat és a felmerülő problémák kapcsán mindig a megoldási javaslatok járnak a fejedben.

Mit szeretünk:

Bírjuk a jó humort és előny a jó kommunikációs képesség is, minket azonban akkor veszel le a lábunkról, ha tapasztalatodnak köszönhetően partnereink is elégedettek a munkáddal. Már alig várjuk a találkozást, hogy megmutathasd mire vagy képes egy jó minőségű és rendkívül széles termékpalettával rendelkező cég 25 éves tapasztalatának hátszelével. 

Mi az, ami számít:

Fontos számunkra az őszinteség, a nyitottság és hogy a lehetséges vevőinkkel is hamar megtaláld a hangot, akár angol nyelven is.

Mi lesz a feladatod:

Az új csapattársunk feladata az épülő és nyitás előtt álló szállodák és vendéglátó egységek felkutatása, megkeresések lebonyolítása, ajánlattétel és aktív értékesítői munka mellett a meglévő ügyfélkör rendszeres látogatása és kiszolgálása.

Mit kínálunk ezért:

És hogy ne csak arról essen szó, hogy mi mit szeretnénk, az alábbi előnyöket kínáljuk. A versenyképes fizetés mellett egy olyan csapat részese lehetsz, ahol a vevő kiszolgálása az első. A rugalmas hozzáállás alap, a jó hangulaton pedig mindig dolgozunk.

 

Önéletrajzodat az oldalon való jelentkezéskor várjuk. Egy esetleges ajánlólevelet is nagyon szívesen olvasunk.

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok