Export értékesítő (Kecskemét)

Export értékesítő (Kecskemét)
A hirdetés már lejárt!


Export értékesítő
 

Fiatalos, lendületes kecskeméti csapatunkba várjuk azt a minimum középfokú végzettséggel rendelkező új kollégánkat, aki értékesítési vagy beszerzői tapasztalattal rendelkezik FMCG területen. Munkád végzéséhez szükség lesz számítógépes ismeretekre, termékismeretre, gyors tanulási képességre és határozottságra. Amennyiben jól kommunikálsz angolul, kitűnő szervezési készséged van és értékesítői vénával rendelkezel, köztünk van a helyed! Munkád során szükséged lesz tárgyalóképes angol szóbeli nyelvtudásodra. Kiemelt elvárás, hogy akár telefonon is fel tudd kelteni az érdeklődést idegen nyelven a termékeink iránt. Előny, ha a szláv nyelvcsalád valamely nyelvét beszéled. Utazási hajlandóságodra számítunk (belföld-külföld), így a munkavégzésedhez szükséged lesz B kategóriás jogosítványodra. Örülünk, ha ismered a külföldi piacot és a piaci szereplőket. Jó, ha szereztél export értékesítői tapasztalatot.

A munkába állás első lépcsőfoka, hogy egy alapos, mindent átölelő betanuláson vegyél részt Kecskeméten és Szegeden. Ebben az időszakban proaktív részvételre számítunk tőled a munkában. Betanulásodat követően feladataid közé fog tartozni országon túli új nagykereskedelmi partnerek felkutatása. Rád bíznánk az üzleti tárgyalások lebonyolítását és a szerződéskötéseket. Kiemelt fontosságú tevékenységed lesz, hogy növeld az értékesítést és bővítsd a listázásokat a meglévő partnereknél. Egyéb értékesítéssel kapcsolatos feladataid is lennének, amibe beletartoznak a promóciók koordinálása, napi jelentés és statisztikák készítése a vezetőség felé. Munkád során lehetőséged lesz kiállításokon részt venni.

Ha úgy érzed, hogy Téged keresünk, töltsd fel önéletrajzodat már MOST a következő linken a megfelelő pozícióhoz: https://florin.hrfelho.hu/

Kecskemét

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok