Hibakereső technikus (Budapest)

Hibakereső technikus (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›

 

 

A Flex technológiai innovációt, ellátásilánc-menedzsmentet és gyártási megoldásokat kínál több mint 30 országban, különböző iparágak és végfelhasználói piacok számára.

Vállalatunk Magyarországon 7 városban – Budapesten, Gyálon, Üllőn, Nyíregyházán, Sárváron, Tabon, valamint Zalaegerszegen – közel 10 000 munkavállalót foglalkoztat.

Ha szeretne többet megtudni rólunk, látogasson el flex.com weboldalunkra!

Budapesti gyáregységünk csapatába az alábbi munkakör betöltésére keresünk munkatársat:

Hibakereső technikus

A legfontosabb feladatok a következők lesznek:

 • Hibakeresés digitális és rádiófrekvenciás áramkörökben
 • Hibák behatárolása alkatrész szinten
 • A hibakeresés sikerességének visszaellenőrzése, szükség esetén a tapasztalatok összegyűjtése és mérnökségnek továbbítása
 • Javítások könyvelése
 • Szoros együttműködés a mérnökséggel

A munkakör betöltéséhez szükséges ismeretek és feltételek:

 • Középfokú elektronikai végzettség
 • Elektronikai hibakeresési tapasztalat
 • Digitális és rádiófrekvenciás áramkörök ismerete
 • Mérőműszerek használatának ismerete
 • Több műszakos munkarend vállalás

Amiért érdemes nálunk dolgozni:

 • Munkája során betekintést nyerhet akár 5G kompatibilis mobil bázisállomás rendszerek moduljainak felépítésébe és működésébe
 • Alapfizetésen felüli juttatások: cafeteria, havi bónusz, műszakpótlékok
 • Professzionális, modern munkakörnyezet
 • Kiváló szakmai fejlődési és karrier lehetőség
 • Jó hangulatú és összetartó csapat
 • Stabil multinacionális háttér

Munkavégzés helye

Budapest, XVIII. kerület

Jelentkezés módja

A jelentkezéseket a Jelentkezem az állásra gombra kattintásal várjuk. Bővebb információért keresse kollégáinkat a 06 80/205-192-es telefonszámon.

A Flex nem fogad el kéretlen önéletrajzokat fejvadászoktól, munkaerő-közvetítő cégektől, vagy díj alapú toborzási szolgáltatásokat.
A Flex az esélyegyenlőséget tiszteletben tartó munkáltató, a munkaerő-kiválasztási döntéseket képesítés, képesség, valamint szakmai tudás alapján hozza meg. A Flex nem alkalmaz hátrányos megkülönböztetést a foglalkoztatási lehetőségek és gyakorlatok során életkor, faj, vallás, bőrszín, nem, származás, családi állapot, szexuális orientáció, nemi identitás, veterán állapot, fogyatékosság, terhesség, illetve bármely más jog által védett állapot alapján. Flex a tőle elvárható mértékben lehetőséget biztosít arra, hogy a fogyatékkal élő képzett pályázók is részt vehessenek a kiválasztási folyamatban. Kérjük, hogy az [email protected] e-mail címen tudassa velünk, ha bármilyen speciális körülményre van szüksége ahhoz, hogy részt tudjon venni a kiválasztási folyamatunkban. A megadott e-mail címen csak ésszerű, Flex munkakörre vonatkozó jelentkezési kérelmek megvizsgálására kerül sor. A Flex felveszi Önnel a kapcsolatot, ha a szakmai háttere és képzettsége megfelel a megpályázott pozícióhoz szükséges elvárásoknak. Köszönjük, hogy a Flexet választotta.
Az általunk kért információk:
Azokat a személyes adatokat tároljuk, amelyet Ön a weboldalunkon keresztül megad, vagy más módon eljuttat hozzánk. Ez magába foglalhatja többek között az elérhetőségeit; információkat, amelyeket online kérdőíveken, visszajelzési íveken keresztül juttat el hozzánk, valamint az álláspályázatok során az önéletrajzban megadott adatokat. Az Ön által megadott adatokat annak a szervezeti egységünknek továbbítjuk, amelyik az adott munkakört meghirdette. Az adatokat üzleti célokra használjuk fel, többek között megjegyzésekre vagy kérdésekre válaszolunk; feldolgozzuk az állásajánlatainkra érkező jelentkezéseket; webes felületet biztosítunk különböző tartalmak másokkal történő megosztására; illetve amennyiben vevőnket vagy beszállítóinkat képviseli, az üzleti együttműködésre vonatkozó információk kezelésére. Adatait a Munkaerő-felvételi adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltaknak megfelelően kezeljük, melyről bővebb információt weboldalunkon (flex.com) talál a Careers menüpontban.
Adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel a Flex globális adatvédelmi felelőséhez fordulhat: Email: [email protected]

 

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok