Informatikai üzemeltető (Szeged)

Informatikai üzemeltető (Szeged)
A hirdetés már lejárt!

 

Informatikai üzemeltető

 

A szegedi székhelyű, háztartási vegyi áru és kozmetikai termékeket gyártó Florin Zrt. csapata várja azt a dolgozni vágyó, lelkes, megbízható munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Fontos, hogy legyen szakirányú végzettséged: érts a Windows 7, 10 operációs rendszerekhez és MS Office programokhoz ismerd az informatikai hálózatokat. Elvárásunk, hogy ne ijedj meg, ha egy számítógépet kell szétszedni és összerakni, legyen SQL tapasztalatod, vállalatirányítási rendszerekben való jártasságod, B kategóriás jogosítványodra is szükség lesz, ezért jó, ha vezetési tapasztalatod is van. Precizitásodra, nyitottságodra és önálló munkavégzésedre is számítunk. Örülünk neki, ha minimum alapfokon tudsz angolul és/vagy van minimum 1 év tapasztalatod hasonló munkakörben, ahol beszerzésekkel is foglalkoztál. Fontos, hogy motiváljon a személyes fejlődésed!

Feladataid közé fog tartozni, hogy Windows 2019 és Linux szervereket üzemeltess, nyilvántartásokat vezess, eszközöket szerezz be, programokat telepíts, tartsd a kapcsolatot a vállalatirányítási rendszerünket fejlesztő céggel és segítsd a kollégákat informatikai tudásoddal. A számítógépek és egyéb irodai gépek hibáinak felderítésével és javításával bizonyíthatod szakmai hozzáértésedet.

Előny ha értesz a google levelezéshez a G-Suithoz és nem félsz a fejlesztéstől!

A munkakör magabiztosságot, türelmet és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget és választható cafeteria elemeket biztosítunk.

Ha úgy gondolod, hogy Téged keresünk, lelkiismeretes vagy, munkádért 100 %-ban felelősséget tudsz vállalni, töltsd fel fényképes önéletrajzodat már MOST a következő linken: https://florin.hrfelho.hu!

Szeged

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok