IT specialista vagyok és a DT-ITS-nél szeretnék dolgozni (Budapest)

IT specialista vagyok és a DT-ITS-nél szeretnék dolgozni (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

 

A Deutsche Telekom IT Solutions (korábban IT Services Hungary, ITSH) Magyarország legnagyobb IKT-munkaadója, a Deutsche Telekom Csoport tagja. A 2006-ban alakult, több mint 5000 fős cég az informatikai és telekommunikációs szolgáltatások széles körét nyújtja. A vállalat 2019-ben elnyerte a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) legjobb oktatási együttműködésért járó díját, a PwC Magyarország független felmérése alapján a legvonzóbb magyarországi munkahelyek közé tartozik, és a legetikusabb multinacionális vállalat címét is megkapta. A cég folyamatosan fejleszti négy – budapesti, debreceni, pécsi és szegedi – telephelyét, és várja képzett informatikai szakemberek jelentkezését a csapatába.

 

IT specialista vagyok és a DT-ITS-nél szeretnék dolgozni

 

Amennyiben nem találtál olyan pozíciót a karrieroldalunkon, amelyre szívesen pályáznál, akkor bátran jelentkezz erre a hirdetésre, hogy közösen megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb munkakört.

Olyan jelöltek jelentkezését várjuk, akik aktív, legalább középfokú angol vagy német nyelvtudással, illetve informatikai végzettséggel és/vagy tapasztalattal rendelkeznek.

Amennyiben megtaláljuk a profilodhoz leginkább illő pozíciót, mielőbb felvesszük veled a kapcsolatot.

 

* Please be informed that our remote working possibility is only available within Hungary due to European taxation regulation.

Multiple

Munkavégzés helye

Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged

 

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok