Műszakvezető-Értékesítő (Budapest)

Műszakvezető-Értékesítő (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

 

Szeretnél egy szuper, újonnan nyíló üzlet értékesítője, akár műszakvezetője lenni?

A Vörösmarty téren található üzletünkbe lelkes munkaerőt keresünk, aki nem csak hatékony és jó fej, de fontos számára az előre lepési lehetőség is.

Műszakvezető-Értékesítő

Mivel foglalkozunk és mire számíthatsz, ha csatlakozol a csapatunkhoz? Elsőkörben az üzlet, nyitás előtti berendezésében, később a vevők kiszolgálásában, értékesítésben és a kassza kezelésében fogsz részt venni. Cégünk nemrégiben indult, és célja, hogy minél több magyar partnerrel karöltve, büszkén képviseljük országunkat a hozzánk látogató turisták előtt.

Fontos, hogy rendelkezz minimum egy idegen nyelv (főként angol) ismeretével és ne ijedj meg a vásárlók megszólításától sem. Csak teljes munkaidőben szeretnénk foglalkoztatni, 12 órás munkarendben, fix 2 nap munka, 2 nap pihenő felosztásban.

Rendszeresen tartunk meetingeket, persze csak akkor, ha van értelme. A lényeg, hogy mindig mindenki képben legyen, ne legyenek félreértések és ne beszéljünk el egymás mellett.

A közvetlen feletteseid az áruházvezető és az áruházvezető helyettes lesz, akik mentorként segítik a munkádat és akár vezetői készségeid fejlesztését is.

cserébe versenyképes munkabért, korrekt bejelentést és kellemes munkahelyi környezetet ajánlunk.

Küldd el az önéletrajzod! Várunk!

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok