Szakács/konyhafőnök (Öttevény)

Jól felszerelt önkormányzati üzemeltetésű konyhába szakácsot, konyhafőnököt keresünk.

Szakács/konyhafőnök (Öttevény)
Jelentkezem az állásra ›

A konyhát a Polgármesteri Hivatal üzemelteti. A feladat az önkormányzat alapfeladata, így az állás stabil, hosszú távú, kiszámítható.

Öttevény folyamatosan növekvő, több mint háromezer lakosú település, Győrtől 12km távolságra az "1"-es számú főúton.

A település bölcsődéjét, óvodáját, iskoláját kiszolgáló, e mellett szociális és vendégétkezést is biztosító - átlag napi 300 adaggal dolgozó - főzőkonyhába keresünk szakácsot, vagy konyhafőnököt (képességek függvényében).

A konyha a helyi óvoda épületében működik önálló 40 fős étteremmel. Öt éve lett teljesen felújítva, gépészete a kor színvonalának mindenben megfelel. Üzemeltetője a Polgármesteri Hivatal, így a konyha működése hosszú távon biztosított, pénzügyileg stabil.  

Biztos, kiszámítható, hosszú távú, nyolc órás bejelentett állást kínálunk. Egy műszakban, túlóra mentesen. Heti 40 óra, ami mellett akár a családi életre, akár a másodállásra is jut idő. Cafeteriával és minden évben betervezett prémiumkerettel. Szükség esetén útiköltség térítéssel. 

Amit elvárunk. Hatékony és pontos munkavégzés, a higiéniás szabályok maximális betartása, a munkához szükséges anyag és áruismeret, minimális jártasság a számítógép kezelésében. 

Konyhafőnők pozíció esetében önálló munkavégzés, a munkafolyamatok átlátásának, megszervezésének képessége,  élelmezésvezetői képesítés, illetve annak megszerzésére való alkalmasság (érettségi bizonyítvány, és képesség a képesítés megszerzésére), készletgazdálkodási ismeretek, a HACCP szabályrendszer általános ismerete, számítógépkezelői ismeretek a munkavégzéshez szükséges alkalmazások, programok tekintetében. Az étrend összeállításánál a jogszabályi előírások és a gazdaságossági szempontok figyelembevétele. Mindezen túl a kreativitást és a gyermekekkel való kapcsolatteremtési képességet is fontosnak tarjuk, mivel a magunk eszközeivel az étkezést az ételeket értő, értéknek tekintő felnőtteket szereznénk nevelni. 

Munkavégzés helye: 9153 Öttevény Fő utca 105. 

Munkabér

  • bruttó  300 - 500  Ft  / hó
Öttevény

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok