Termékfejlesztő Mérnök (Budapest)

Termékfejlesztő Mérnök (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›
Az Ön új cége

Termékfejlesztő mérnök pozíció nyitott nemzetközileg elismert, magyar start-up partnerünk csapatában Budapest X. kerületében.

Termékfejlesztő Mérnök

Az Ön új pozíciója

A Termékfejlesztő mérnök pozícióban az Ön és kollégái feladata lesz a partner termékportfólió bővítése során egy új termékcsalád kifejlesztése a koncepciótól, a részletes dizájnon, prototípus gyártáson és tesztelésen át a sorozatgyártás beindításáig. Az újonnan létrehozott csapatban a klasszikus 3D modellezésen túl szilárdságtani szimulációk és egyéb mérnöki számítások elvégzése, vagy pedig műanyag termékek felületmodellezése lesz a kiegészítő feladata.

Mire van szüksége a sikerhez

A Termékfejlesztő mérnök pozíció betöltéséhez okleveles gépészmérnöki diploma, valamint legalább 3 év termékfejlesztési területen szerzett tapasztalat, műanyag- és/vagy lemezalakítási technológiai ismeretek és középszintű angol nyelvtudás szükséges. Véges elemes szimulációs készségben való jártasság előny.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat egy nemzetközileg elismert magyar start-up, mely új vevői szegmensek meghódítására törekszik új, innovatív termékcsaládjával. – ebben számítanak az Ön segítségére egy fiatalos és lendületes csapat tagjaként.

Éves juttatási csomag: évi 6.600.000 Ft-tól

Munkavégzés helye

Budapest

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok