A HVG több, mint negyven éve kiáll a független, sokoldalú tájékoztatás és a szabad véleménynyilvánítás mellett.

Kik vagyunk?

A HVG Kiadó egyike Magyarország független, hiteles és innovatív tartalomszolgáltatóinak. Magazinokat, időszaki kiadványokat, könyveket jelentetünk meg, valamint internetes portálokat, mobiloldalakat üzemeltetünk. A HVG Kiadó első terméke az 1979 óta működő HVG hetilap. Legnagyobb elérésű platformunk a hvg.hu, ahol hetente több mint 1,5 millió ember tájékozódik híreinkből és elemzéseinkből. Mi rendezzük Magyarország legnagyobb karrierrendezvényét, a HVG Állásbörzét és évente több tucat konferenciát is. Évente közel 100 új kötet – köztük ismeretterjesztő gyerekkönyvek – és számos telt házas rendezvény; a HVG Könyvek mára az egyik legfontosabb kiadó, amely üzlet, menedzsment, pszichológia, önismeret, életrajz, életmód és tényfeltáró irodalom témakörökben ad ki bestsellereket.

Azon dolgozunk, hogy látványos, közérthető és érdekes multimédiás tartalmat kínáljunk olvasóinknak és vásárlóinknak.

Értékeink

tudás minőség hitelesség függetlenség csapatmunka etikus működés rugalmasság innováció kreativitás olvasói elégedettség lojalitás bátorság

Extrák

zöld környezet oktatás csapatépítés biciklizés csocsó futás kerti party kávé, tea függőágy Mozi színház XBOX

Főbb termékeink

HVG címlapok

Kőkorszaki szociktól a Nememberig - egykori és mai címlapjaink szlogenjei mindennél jobban illusztrálják a 40. évfolyamát taposó HVG történetét, és nem mellesleg az ország történelmét. Hétről-hétre összekacsintani az olvasókkal, hogy érezzék, nincsenek egyedül világszemléletükkel, problémáikkal, gondolataikkal – ez a közösségteremtő szándék vezeti több, mint 2000 lapszám elkészítése után is HVG szerkesztőségének munkatársait, fogalmazzanak akár képben-poénban, alanyban-állítmányban. Ahány hét, annyi mulatságos fintor, komikus grimasz, görbe tükör, vicces cím, sokkoló tény, áthallás.
1979-es alapításakor a HVG volt a sajtószabadság egyik első erődítménye, az 1997-ben-ben indult hvg.hu-val együtt immár 1,5 milliós olvasótábort tudhatunk magunk mögött.
1989-ben ugyancsak a HVG volt az első, amely részvénytársasággá alakulva kimerészkedett a szabad piacra, és amely az itt dolgozók saját kezében van.
Persze nem is létezhetnénk, ha olvasóink nem szavaznának a „lábukkal” mellettünk, azzal, hogy veszik a lapot, előfizetnek rá, illetve legújabb közösségteremtő vállalkozásunkhoz csatlakozva, pártoló tagként biztosítanak minket erkölcsi és anyagi támogatásukról.

HVG-ről mondták

Reviczky Zsolt

újságíró/fotóriporter

Mi a jó a HVG-ben? Az elfogulatlan tájékoztatásra való törekvés, a csapat és a magas színvonalú munka, szakmaiság.

Czeglédi Fanni

újságíró

A HVG-ben mindenki a csapat teljes jogú tagja és egyformán elkötelezett az objektivitás, a függetlenség és a sokszínűség iránt.

Kormos Ágnes

munkaügyi vezető

Szeretem, hogy az emberek odafigyelnek egymásra és komolyan veszik a munkájukat. Jó az is, hogy nem vagyunk olyan nagy cég, hogy ne ismerhessük egymást, ugyanakkor elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy mindenkinek meglegyen a maga jól meghatározott feladatköre.

Ferencz Alexandra

scrum master

Nekem a HVG mint hetilap mindig nagyon szimpatikus volt, mert színvonalas, komplex elemzéseket tartalmaz és nagyon nem utolsó sorban független. Látva, hogy Agile-ban dolgozik a fejlesztés, már amikor beléptem, el tudtam képzelni, hogy a teamek mérete éppen akkora, hogy ez a módszer jól működjön.

Kenyeres György

adatbázis elemző

Számomra a HVG egy magas minőségű brand. Amire számítottam, és szerintem beigazolódott, hogy a munkamenetek jól szervezettek, a kollegák képzettek, felkészültek és segítőkészek. Ötletelni szabad, sőt kell. Finom a kávé - de ezt egy utólagos kellemes meglepetésként jelölöm meg.

SZABÓ FRUZSINA

eduline.hu főszerkesztő

Miért a HVG? Mert olyan újságírókkal dolgozhatok együtt, akiknek a cikkeit 16 éves korom óta olvasom.

Társadalmi felelősségvállalás

A HVG Kiadó munkatársai a napi tényfeltáró munka és a jó célok népszerűsítése és támogatása mellett minden évben ellátogatnak egy-egy hátrányos helyzetű kistérség iskolájába, ahová elviszik az Agymenők Élménynapot. Ezeken az eseményeken a kisiskolás gyerekek játszva ismerhetik meg a különböző tudományokat, és tesztelhetik tudásukat olyan területeken, mint pl. az állatok vagy a természet ismerete, a játékos matematika. A HVG Könyvek Agymenők kártyáira épülő tudásalapú szórakoztató feladatokat a kollégáink állítják össze, és ők a játékmesterek is. 2017-ben Körösszakálon, 2018-ban Tarnabodon, 2019-ben pedig Dencsházán jártunk.

HVG JAM

Nálunk nem lehet unatkozni.

Munkatársainknak egész évben hetente akár többször is kínálunk belépési lehetőséget moziba, színházba, koncertre, különböző rendezvényekre, illetve kiállításokra.
Sportolni vágyó kollégáinknak kedvezményes edzési lehetőségeket kínálunk.

Aktuális állásajánlataink


Szeretnél a csapatunk tagja lenni? Válassz az állásaink közül és jelentkezz még ma!