IT Services Hungary

Szaktudás és ambíció – ez emeli a legjobbak közé az IT Services Hungary csapatát

A története második évtizedét kezdő IT Services Hungary (ITSH) Magyarország legnagyobb infokommunikációs foglalkoztatója. A cég budapesti, pécsi, debreceni és szegedi telephelyén több mint 4500 szakember dolgozik. A HR-szakember szerint a márka munkáltatói vonzerejének egyik legfőbb titka az, hogy egyre több pályakezdő fiatal ismeri fel: a nemzetközi projekteken dolgozó ITSH nem pusztán munkahelyet, hanem karrierlehetőséget is kínál a számára.

Az ITSH-nál mindenki fejlődik, a nemzetközi szinten is versenyképes teljesítményhez ugyanis folyamatosan a legjobb munkaerőre van szükségünk – mondja Mészáros Mariann, az ITSH HR ügyvezető igazgatója. – Célunk, hogy a digitalizációt támogató legjobb magyar és európai munkáltatói márkává váljunk. Ehhez elengedhetetlen, hogy az ITSH-ban munkavállalóink jól érezzék magukat, emellett perspektívát is lássanak maguk előtt. A cég által biztosított képzések mellett a dolgozóink olyan nemzetközi projektekben tevékenykednek, amelyekre más hazai cégeknél aligha lenne lehetőségük. Ennek is köszönhető, hogy mindannyian kiemelkedő, világszerte elismert szaktudásra tehetnek szert.

Az ITSH – amint azt a jelmondatával is hangsúlyozza – a tudásba fektet. A HR-szakember szerint azonban nem elég megtalálni és megszerezni, meg is kell tudni tartani a jó szaktudással rendelkező munkatársakat. Ehhez tudatos építkezésre van szükség: a vállalat célja, hogy a szakirányú képzést kínáló egyetemekről kikerülő fiatalok az ITSH-t válasszák, a Start Program révén pedig már a középiskolás nemzedék tagjai körében is igyekeznek minél több tehetséges fiatal számára kedvet csinálni ahhoz, hogy az érettségit követően műszaki, informatikai szakirányon tanuljanak tovább. E tudatos „utánpótlás-nevelési” stratégia keretében az elmúlt években mintegy húsz hazai középiskolával és tucatnyinál is több magyar felsőoktatási intézménnyel alakítottak ki együttműködést. E partneri kapcsolatok hatékonyságát jól mutatja, hogy a budapesti, debreceni és pécsi szolgáltató központjaik munkatársainak jelentős része a helyi egyetemekkel „koprodukcióban” működtetett képzésekről került ki.

Ambíció, talán ez a kifejezés jellemzi legjobban az ITSH közösségét – magyarázza Mészáros Mariann. – Sokfélék vagyunk, sokféle készséggel és tehetséggel rendelkezünk, de az mindannyiunkban közös, hogy minden nappal előrébb akarunk jutni és többek akarunk lenni. Ezért ambiciózus fiatalokat szeretnénk megszólítani akkor, amikor középiskolákkal és felsőoktatási intézményekkel alakítunk ki együttműködést vagy új pozíciókra keresünk kollégákat. És az ambiciózus, tapasztalt szakembereket igyekszünk megbecsülni, amikor újabb karrierutak megnyitásán dolgozunk a cégen belül, illetve kiemelt figyelmet fordítunk a kollégák szakmai fejlődésére, tanulási lehetőségeire és az új technológiák megismertetésére. Hiszünk abban, hogy a szaktudás és az ambíció emeli a legjobbak közé a kollégáinkat, és teszi a digitalizáció egyik legértékesebb márkájává az ITSH-t.

 

?

Álláspostát kérek a(z) IT Services Hungary ajánlatairól

Sikeres regisztráció!

Kérjük, aktiváld a felhasználói fiókodat: A megadott e-mail címre elküldtük a megerősítő linket. Ezt követően feltöltheted az önéletrajzodat és beállíthatod, hogy milyen állásokról szeretnél értesítést kapni.

Sikeres álláskeresést kívánunk!

Sikeres regisztráció!

Köszönjük, hogy regisztráltál! Még aktiválnod kell a kiküldött e-mail-ben szereplő linkre kattintva!
A nyereménysorsolásban csak aktivált fiókkal veszel részt. (Ha a beérkező levelek között nem találod, nézd meg a „Levélszemét” mappát is.)

Sikeres álláskeresést kívánunk!

Sikeres aktiválás!

Köszönjük, hogy aktiváltad Jobline fiókodat és Álláspostádat! Részt veszel a nyereménysorsolásban.
Töltsd fel önéletrajzodat a Jobline-ra, hogy MOBILON is jelentkezhess állásainkra, és hogy a munkaadók megtalálhassanak neked való állásajánlatokkal!

Sikeres álláskeresést kívánunk!

Új Állásposta beállítva!

Köszönjük, hogy új Álláspostát állítottál be, ezzel részt veszel a nyereménysorsoláson. A nyerteseket e-mailben értesítjük.
Töltsd fel önéletrajzodat a Jobline-ra, hogy MOBILON is jelentkezhess állásainkra, és hogy a munkaadók megtalálhassanak neked való állásajánlatokkal!

Sikeres álláskeresést kívánunk!

Új Állásposta beállítva!

Töltsd fel önéletrajzodat a Jobline-ra, hogy MOBILON is jelentkezhess állásainkra, és hogy a munkaadók megtalálhassanak neked való állásajánlatokkal!

Sikeres álláskeresést kívánunk!

IT Services Hungary állások, állásajánlatok

270 állás

Tűnj ki a tömegből letölthető önéletrajz mintáinkkal

Ne csak a tartalom legyen kiemelkedő

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok

Ezekkel a beállításokkal már vettél fel Álláspostát.

Biztos, hogy el akarod menteni?