Ellátási Lánc Ütemező (Veszprém megye)

Ellátási Lánc Ütemező (Veszprém megye)
Jelentkezem az állásra ›

Az Ön új cége

Ellátási Lánc Ütemező pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Veszprém megyében.

Ellátási Lánc Ütemező

Az Ön új pozíciója

Az Ellátási Lánc Ütemező pozícióban legfőbb feladata a nyersanyagok és alkatrészek készletszintjének fenntartása és nyomon követése, valamint a gyártási tervek lekövetése lesz. Felelős lesz a vevői igényeknek megfelelő nyersanyagok és alkatrészek biztosításáért. Az Ellátási Lánc Ütemező szorosan együttműködik a beszerzési osztállyal és a gyártástervezőkkel, kapcsolatot tart a vállalat beszállítóival és napi jelentéseket készít.

Mire van szüksége a sikerhez

Az Ellátási Lánc Ütemező pozíció betöltéséhez felsőfokú végzettség, legalább 1 éves Supply Chain területen szerzett tapasztalat, erős SAP és Excel tudás, valamint határozott személyiség és tárgyalóképes angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat a magyar autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Regionálisan az egyik legnagyobb R&D és Supply Chain központtal rendelkezik Veszprém megyében, ahová akár azonnali kezdéssel is várják az új kollégákat.

Munkavégzés helye

Veszprém Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok