Titkársági asszisztens (Kecskemét)

Titkársági asszisztens (Kecskemét)
Jelentkezem az állásra ›

Titkársági asszisztens

 

Fiatalos, lendületes kecskeméti csapatunkba várjuk azt a középfokú végzettséggel rendelkező új kollégánkat, aki pozitív, rendszerető, terhelhető és eredmény orientált. Munkád végzéséhez szükség lesz felhasználói szintű számítógépes ismeretekre, gyors tanulási képességre. Amennyiben jól kommunikálsz, köztünk van a helyed! Alkalmanként külföldi partnerek telefonos megkeresését kell továbbítanod a kollégáknak, így szükséges, hogy beszélj angolul, emellett jó, ha a szláv nyelvcsalád valamely nyelvén helyt állsz. B kategóriás jogosítványodra szükséged lesz a munkavégzés során.

Feladataid közé fognak tartozni különböző változatos irodai tevékenységek, irodaszerek beszerzése, a cégbe érkező vendégek fogadása és a társosztályok munkájának segítése, ahol megmutathatod energikus munkavégzésedet. Rád bíznánk a webáruházunk kezelését, statisztikák készítését és kimutatások vezetését.

A munkakör kreativitást és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, béren kívüli juttatásokat és folyamatos személyes és szakmai fejlődési lehetőséget nyújtunk.

Ha úgy érzed, hogy Téged keresünk, töltsd fel önéletrajzodat már MOST!

 

Kecskemét

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok