Betegfelvételi irodavezető (Budapest)

Betegfelvételi irodavezető (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

Intézetünk betegfelvételi irodájába keresünk, napi 8 órás munkavégzéssel, irodavezető munkakörbe munkatársat.

Betegfelvételi irodavezető

Kiemelt munkafeladatok:

Az Intézetben ellátott betegek adatainak biztosítása, a hiányzó TAJ-számok beszerzésének ügyintézése, a betegfelvételi iroda vezetői feladatainak ellátása, az iroda munkatársainak feladat koordinációja.

Pályázati feltételek:

OKJ 54, vagy OKJ 55 (felsőfokú) képesítés, egészségügyi, vagy közgazdasági tanulmányi területről, vagy középfokú képesítés, de hasonló munkakörben szerzett, több éves tapasztalat és büntetlen előélet.

Egyéb elvárások: terhelhetőség, team-munkában való aktív részvétel.

Előnyök:

Egészségügyi végzettség, egészségügyi diploma, hasonló munkaterületen szerzett gyakorlat. A bérezés alapja a Kjt., melyhez munkáltatói döntésen alapuló bérkiegészítést biztosítunk.

Jelentkezés módja:

A jelentkezéshez önéletrajz megküldését kérjük, amelyben felsorolásra kerülnek az iskolai végzettségek és a korábbi munkahelyek.

Az alkalmazás feltétele: 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány és az intézet épületében lévő üzemorvosi rendelésen történő megjelenés, valamint a foglalkozás- egészségügyi orvos által megállapított egészségügyi alkalmasság.

Leendő kollégáinkat kiemelt bérezéssel és színvonalas munkakörülményekkel várjuk. Hivatkozva az Európai Unió 2016/679. számú általános adatvédelmi rendeletére (GDPR) és intézetünk belső adatvédelmi szabályzatára tájékoztatjuk, hogy a hirdetésünkre megküldött pályázati anyagát, a döntést követően megsemmisítjük.

A jelentkezéseket Polaneczky Judit ápolási igazgató asszony részére kérjük elküldeni a "Jelentkezem az állásra" gombra való kattintással.

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok