Üzemi munkatárs/gépkezelő/karbantartó (Budapest)

Üzemi munkatárs/gépkezelő/karbantartó (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›

 


Eleged van már a monoton fizikai munkából?
Úgy érzed, ennél többre vagy képes?
Jó volna már normális fizetést kapni a munkádért?
Esetleg unod az építőipart, nyugodt, kiszámítható, fedett helyen végzett munkára vágysz?

Üzemi munkatárs/gépkezelő/karbantartó

Szerintünk jó hirdetést olvasol. Pont olyan kollégát keresünk, aki szívesen megtanulná a gépeink kezelését, beállítását, karbantartását. Persze ez nem a szokásos pénzért, hanem valóban versenyképes fizetésért. Ha egyébként is szeretsz barkácsolni, az okostelefonodat is tudod kezelni, neked találták ki ezt a munkát

Ha úgy gondolod, hogy megpróbálnád, hiszen Te sem vagy rosszabb azoknál, akik már korábban megtanulták - várjuk a jelentkezésedet. Hidd el, nem olyan komplikált a gépeink működtetése, a fizetés pedig egy jóval magasabb kategória, mint üzemben dolgozni. Mi nem kérünk előzetes gyakorlatot, de ha van, annak örülünk.

Utálsz korán kelni? Inkább éjszaka dolgoznál? Nálunk választhatsz délelőttös/délutános vagy esti műszakot, dolgozhatsz 4/6/8 órában is, de akár csak hétvégéken is. Szóval minden megbeszélhető. Ja, a túlórát (ha túlórázni akarsz) még nem is említettük. Azt is lehet, még több pénzért. Tényleg.

A kezdők bérezése is nettó 300.000,- Ft, a későbbiekben ez akár a kétszerese is lehet. A dolgozóinknak tanfolyamok, képzések ingyenesen elérhetőek (karbantartó, targoncavezetői, jogosítvány, stb.).

Egyszóval teljesen megértjük, hogy most azonnal elküldöd az önéletrajzodat nekünk, hogy mihamarabb kezdhess. Mi is lelkesek vagyunk, ezért igyekszünk hamar visszajelezni neked. Egy fényképes önéletrajzot várunk, már meglévő gyakorlati tudás esetén fizetési igény megjelölése mellett.

Munkavállalás helyszíne: 21. kerület, Élelmiszer üzem
 

Fényképes önéletrajzokat várunk a "Jelentkezem az állásra" gombra való kattintással!

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok