Üzletvezető (Budapest)

Üzletvezető (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

 

A nagymúlttal rendelkező JÓkenyér pékség megbízásából keresünk budai üzletébe munkatársat az alábbi pozícióba:

 

Üzletvezető

Elvárások:

rendelkezik vezetői tapasztalattal és szakirányú végzettséggel, figyelmes, barátságos,, vásárló-orientált személyiség,, motiváló, lelkesítő hozzáállással végzi feladatait

Feladatok:

Az eladói csapat motiválása, termékek sütése, értékesítés kiszolgálás, készletkezelés, munkaidőbeosztás, leltár szervezése. Illetve az elmúlt években kialakult stabil vevőkör mellett egyéni ötletek mentén újabb törzsvásárlói gárda kiépítésére is lehetőség van.

Amit kínálunk:

versenyképes fizetés, utazási költségtérítés,, cafetéria és bónuszrendszer,, képzés, , Az Istenhegyi út 23. alatti pékség és kávézó alkalmas gyors kávézásra, szendvics, vagy péksütemény vásárlására, de a család kenyerét is be lehet itt szerezni., Az emeleten kialakított vendégtér és az alsó szint közösségi irodák hangulatát idéző kialakítása egyaránt színtere kényelmes reggeliknek, üzleti megbeszéléseknek, találkozóknak., , Vevőkör:, Főként a környéken lakó családok is, a szomszédos iskola diákjai és a közeben található irodák munkatársai, nem ritkák az üzleti megbeszélésre ékezők sem.

Munkavégzés helye:

Budapest

 

Jelentkezés módja:

Amennyiben a hirdetésünk kihívást és motivációt jelent az Ön számára, kérjük, küldje el fényképes szakmai önéletrajzát a "Jelentkezem az állásra" gombra kattintva!

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok