Projekt vezető (Bács-Kiskun megye)

Projekt vezető (Bács-Kiskun megye)
Jelentkezem az állásra ›
Az Ön új cége

Bács-Kiskun megyében található multinacionális, folyamatosan fejlődő és bővülő élelmiszeripari partnerünk részére Projekt vezetőt keresünk.

Projekt vezető

Az Ön új pozíciója

Az új Projekt vezető kolléga a cégcsoporton belül induló új beruházások összefogásáért, koordinálásáért, támogatásáért felel, illetve folyamatosan (angol és magyar nyelven is) kapcsolatban áll az érintett munkatársakkal, külső alvállalkozókkal és a beszállítókkal. A projektek legelejétől azok lezárultáig felel a célok megvalósulásáért, az időtervek betartásáért, részt vállal a tenderezésben, szerződések előkészítésében, s az ügyvezető igazgató részére történő riportálásban.

Mire van szüksége a sikerhez

A pozíció betöltéséhez Önnek elengedhetetlen a tárgyalási szintű, aktívan használatban lévő angol nyelvtudás és a felsőfokú műszaki végzettség. Továbbá a pozícióra olyan tapasztalt kollégák jelentkezését várjuk, akik több milliárdos projektek vezetésében rendelkeznek menedzseri tapasztalattal.

Mire számíthat partnerünktől

A Projekt vezető kolléga személyautóra, Cafeteria támogatásra, kötetlen munkaidőre és vonzó javadalmazásra számíthat.

Munkavégzés helye

Bács-Kiskun Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok