Logisztikai Menedzser-Helyettes (Budapest)

Logisztikai Menedzser-Helyettes (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›
Az új munkahelyedről:

Prémium divatmárkákat forgalmazó német hátterű partner cégünk, Magyarországon több mint 10 éve van jelen sikeresen. Budapest legnagyobb plázájában található üzletük és logisztikai csapatuk, ahová új kollégát keresnek logisztikai menedzser-helyettesként.

Logisztikai Menedzser-Helyettes

Az új pozíciódról:

A logisztikai menedzser-helyetteseként a legfőbb feladatod, hogy csapatodat irányítsd, az új beérkező árukat átvedd és címkézd. Ezenfelül fontos feladatod egyike az áruk előkészítése az eladáshoz. Folytonos kommunikációt kell menedzselni az értékesítési és a logisztikai csapat között. Ezen kívül, egy intenzív képzés után önállóan fogod a belső számítógépes rendszerünket használni, a ki-és bejövő árukkal kapcsolatban. Fontos, hogy a leltári és leértékelési tevékenységekért is te fogsz felelni.

Mire van szükséged, hogy téged válasszanak?

Logisztikai menedzser-helyettesként, elvárt, hogy pontosan és strukturáltan végezd munkádat. Ezek mellett egy tárgyalóképes angol vagy német nyelvtudás valamint kimagasló szolgáltatás orientált és felelősség teljes személy legyél, aki ezek mellett rugalmas és stabil informatikai tudással szolgál.

Amit Ők kínálnak:

A cég biztosít Neked egy kulturált munkavégzésre alkalmas helyszínt, ezek mellett szakmai fejlődési lehetőséget. Egy felelősségteljes munkakört és nem utolsó sorban versenyképes fizetést valamint munkavállalói kedvezmények az üzletekben.

Munkavégzés helye:

Budapest

Mit kell tenned most:

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a pozíció vagy úgy gondolod te lennél a tökéletes jelölt erre a pozícióra, nincs más dolgod mint a ‘jelentkezem az állásra’ gombra kattintani.

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok