Tervezőmérnök (Miskolc)

Tervezőmérnök (Miskolc)
Jelentkezem az állásra ›

Tervezőmérnök

Az Ön új cége Tervezőmérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Miskolcon.

Az Ön új pozíciója

 A Tervezőmérnök pozícióban komplex autóipari enteriőr termékek vevői igények alapján történő fejlesztéséért lesz felelős. Tervezőmérnökként elsősorban műanyag- és lemez termékek fejlesztésével fog foglalkozni, CATIA V5 rendszerben. Együttműködik a szimulációs csapattal, a szerszámüzemmel, illetve kapcsolatot tart a beszállítókkal. A design-és a projektek áttekintéshez technikai prezentációkat készít.

Mire van szüksége a sikerhez

A Tervezőmérnök pozíció betöltéséhez releváns műszaki végzettség, legalább egy év tervezésben szerzett tapasztalat, valamint valamilyen 3D CAD rendszer magabiztos ismerete mellett stabil angol vagy német nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől

Az R&D csoportban a pozíciók létrejötte a vállalat folyamatos fejlődésnek köszönhető. Egy jó hangulatú, fiatalos csapat tagjaként részt vehet a legújabb autóipari fejlesztések megvalósításában. A CATIA rendszer használatának elsajátítását a partnerünk tréning keretein belül biztosítja.

Éves juttatási csomag: 6.900.000 Ft-tól

Jelentkezés módja

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Miskolc

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok